in

Tule tutvu Mariliisi stiiliga…

Mariliis on  leegitsevate juustega moehuviline noor naine. Tule tutvu tema stiili ning moeharjumustega.

Kust soetad peamiselt oma rõivad?

Üritan viimasel ajal vältida Eestist riiete ostmist ja olen neid hakanud rohkem Internetist tellima. Mulle isiklikult ei meeldi, kui iga teine tuleb mulle tänaval vastu, seljas samasugune Zara jakk, Bershka seelik või New Yorkeri püksid (mitte, et mul oleks nende riiete vastu midagi), seega tellingi ASOS’ist, Nelly’st, Romwe’st ja eBay’st üleüldiselt. Isegi kui ma ostan midagi kiirmoekettide poodidest, siis enamasti teen asju enda jaoks pisut ümber, et ei oleks täpselt samasugune, nagu igaühel! Vahest hüppan sisse mõnda kaltsukasse, kust võib ka väga lahedaid asju leida.

Milline on sinu arust stiilne inimene?

Stiilsel inimesel on kõik kooskõlas – riietus, välimus ja käitumine.

Sinu suurim moeaps?

Teksapüksid á la Nu Pagadi :D. Mida laiemad, seda moodsamad need olid :D

Millist hetketrendi vihkad?

Flatform jalanõud – minu arust näevad need lihtsalt jubedad välja ja ei tee jalakujule/suurusele mitte mingisugust teenet.
Mida sa mitte kunagi ei kannaks?

Kusjuures ma ei oskagi kohe öelda. Aasta tagasi olin kindel, et ei pane kunagi Lita‘sid jalga, kuid nüüd on need hoopis mu lemmikud. Sellepärast ei julgegi ma midagi ütlema ja pakkuma hakata, sest äkki mõne aja pärast just kannangi neid asju :D Mu maitse muutub ääretult kiiresti.


Mitu paari jalanõusid sul on?

Väga vähe… 30 paari äkki?!


Lemmik riietusese kapis?

Tahaks öelda, et enamus asju, aga kui ma pean nüüd midagi valima, siis kindlasti täiesti tavalised valged triiksärgid, mida ma olen viimasel ajal palju kandma hakanud. Need sobivad igas olukorras ja kõigega ning neid saab väga lihtsalt muuta huvitavaks erinevate aksessuaaridega.
Parimad ilutooted?

Ma ütlen kohe kiiresti ära, et ma ei kasuta eriti meigiasju. Enamasti ainult ripsmedušš ja kõik. Aga siin on väike nimekiri mu lemmikumatest:

Avon’i Clearskin näopuhastusvahend

Puhta Looduse päeva- ja öökreemid

The Body Shop’i Moroccan Rose kehaniisutaja

Elizabeth Arden’i Eight Hour Cream

Maybelline’i The Falsies ripsmetušš

Elizabeth Arden’i päikesepärlid

Manhattan’i peitepulk

(lisasin pildi)

Milliseid kodumaised blogisid jälgid?

Kõiki päris ei hakka nimetama, aga lemmikutemaks on mul kujunenud Roberta (RobertaE) ja Kirke (CICUCOCO) blogid, kust ma nii, nii palju inspiratsiooni kogu aeg saan.

Unistuste amet?

Kohe kindlasti midagi moega seonduvat. Ma usun, et moeshow’de- ja pidude korraldamine on midagi sellist, mida ma end tulevikus tegemas näen :) .

Kas sul on ka blogi?

Jah. www.letherspeak.blogspot.com

Mida arvad Mariliisi stiilist sina? Tahad ennast teistele samuti näidata? Kirjuta meile info@stilist.ee

[nggallery id=38]