in

STIIL: Claudia kombineerib second handi ja kiirmoodi

Claudia on 16-aastane põhikooli lõpetaja Tartust. Seikluste armastaja ning mood on samuti meelt mööda.

Kust soetad peamiselt oma rõivad?
Tavaliselt Lindexist, H&M-ist ja Zarast. Ma pole olnud kunagi inimene, kes baseerub ainult high street leidudel. Second hand poed on alati olnud minu lemmikud ning kindlasti jätkan nendes käimist.

Milline on sinu arust stiilne inimene?
Inimene, keda ei kõiguta teiste inimeste arvamus ning kes on valmis kandma seda, mida ta ise tahab. Oma kogemustest rääkides pole veel Eestis tavaline see, kui inimene erineb oma stiiliga teistest inimestest.

Kuidas iseloomustaksid enda stiili?
Tagasihoidlik, põhitoonides (must, hall, valge) ja mugav. Kunagi sai oldud nii kirju, et tagasi vaadates ei tahaks sama korrata.

Milline oli Sinu viimane parim elamus?
Selle peale ütlen ma, et kuigi pole mingi unique trip minna sõbrannaga Tallinnasse, ma seda aga tegin – läksin koos oma parima sõbrannaga ning see oli elamusterohke. Pole küll moealane, aga see oli super!

Sinu veidrad harjumused?
Süüa magusat enne soolast, kontrollida kõiki tegevusi vähemalt kümme korda enne tegemist ja teha lolle nalju.

Sinu stiiliikoon?
Ei ole olnud ning hetkel ka ei ole stiiliikooni. Mulle meeldib säilitada natukene iseennast igapäevas ja kui on vaja mingeid ideid või inspiratsiooni, tšekkan ma paari lemmikut inimest nagu Elin Kling, Columbine Smille ja Ivania Carpio.

Sinu suurim moeaps?
Neid on mul olnud väga palju. Mul oli „eneseavastamise“ periood ning siis läksid selga kõik asjad, mis tundusid igapäeva elus ebanormaalsed. Kohe esimesena viskub mulle silme ette neoonroheline seelik, mis ei olnud tavalisest riidest vaid sellest materjalist, millega on tehtud vastupidavad vihmamantlid.

Millist hetketrendi vihkad?
Polegi väga midagi, mida võiks vihata.

Mida sa mitte kunagi ei kannaks?
Ed Hardy riideid ning crocse. Ma olen üldiselt lootnud, et Ed Hardy riided kaovad Eesti tänavatelt aga ei.

Milliseid riideesemeid kannad kõige tihedamini?
Tavalisi muste toppe ning tumedaid teksasid. Minu eesmärgiks on alati see, et mul oleks riietes mugav, muidu ei tunne ma end iseendana.

Mitut paari jalanõusid omad?
10 paari kindlasti on.
Lemmik riietusese kapis?
Mul on kaks üsna sarnast lemmik riietuseset. Esimene on must õhuline pluus Vero Modast ja teine on selline natukene militaarstiilis valge pluus Stradivariusest.

Parimad ilutooted?
Ei kasuta meigitooteid aga kui juhtub et pean kasutama, siis on lemmik kindlasti Lumene peitekreem.

Unistuste amet?
Pole väga mõelnud selle peale aga minu amet peaks olema kas midagi moedisainiga või arhitektuuriga seotut.

Mida arvad eestlaste stiilist?
Sellest teemast on raske juttu teha. Käin tihti väljaspool Eestit Skandinaavia maades ning siis on kohe näha erinevusi. Ma ei pane väga pahaks inimesi, kellele on jäänud külge need retuusid ja ugg’id aga ise ei kannaks neid elusees. Kohe näha, et inimesi ei huvita, mis nende stiilist arvatakse, mis on muidugi hea, aga vahepeal mõtlen, et miks on mindud üle just sellisele stiilile. On ka inimesi, kes on omapärased ning kelle riided võiksid olla ka minu kapis.

Lemmik artist/album/laul?
Hetkel olen Florence + The Machine’i lainel, aga tavaliselt läheb peale ka Lana Del Rey, Ellie Goulding, Lykke Li, Laleh ning veel mõned teised artistid.

Faktid, mida enamus sinust ei tea?
Enamus tuttavad ikka teavad mind piisavalt hästi, aga fakt on see, et ma olen tõeline šopahoolik ning seda ei saa ravida! Teine fakt on see, et ma olen hulljulge, kuigi pole veel langevarjuhüppeni välja läinud.

Kas sul on ka blogi?
Nagu enamustele omapärastele ja stiilsetele inimestele, meeldib ka mulle blogi pidada – www.leclaudia.blogspot.com

Mis arvad Claudia stiilist Sina? Tahad samuti ennast teistele näidata? Kirjuta meile info@stilist.ee või tutvu teiste stiilirubriigis osalenutega SIIT!

[nggallery id=60]