in

Tule tutvu Anette stiiliga…

Kust soetad peamiselt oma rõivaid?

Kõige lemmikumad riided olen ma saanud välismaalt, näiteks Taist, Portugalist või muudest põnevatest kohtadest. Eestist meeldivad mulle enim Bershka, Stradivariuse, Pull&Bear’i ja Zara riided, aga kust ma kõige rohkem ostnud olen, seda ma ei tea. Mingi osa riietest olen saanud ka kaltsukatest.

Milline on sinu arust stiilne inimene?

Inimene, kes viitsib oma riietuse- ja üleüldse välimuse läbi mõelda ja seda huvitavaks teha.

Sinu stiiliikoon?

Üht kindlat ikooni ma küll ei oska välja tuua. Mulle meeldivad paljude Eesti ja välismaa blogijate stiilid, võib-olla tooks välja Angelica Blicki, kes kannab vahel täiesti imelikke riideid, kuid näeb ikka nii vinge välja.

Sinu suurim moeaps?

[to_like id=”4024″]

Põhimõtteliselt vaatan ma iga aasta eelmise aasta pilte mõttega, miks ma just selliseid asju kandsin. Kõige piinlikum on vaadata vist kuuenda klassi klassipilti, kus mul olid jalas viigipüksid, sokid ja sandaalid…

Millist hetketrendi ei salli?

Ei tulegi praegu ühtegi asja ette.

Mida sa mitte kunagi ei kannaks?

Never say never, umbes kuus-seitse aastat tagasi arvasin, et ma ei pane elu sees altkitsenevaid teksaseid jalga. Nüüd mõtlen ma samamoodi altlaienevate kohta. Aga eks näis.

Milliseid riideesemeid kannad kõige tihemini?

Tavalised mustad teksad ning tavalised must ja valge topp. Need asjad sobivad alati igale poole ning nende juurde saab kergesti teisi riideid sobitada.

Mitut paari jalanõusid omad?

Ma ausalt ei tea, kas ma peaks nüüd siia oma jooksutossud, plätud ja kõik sellised asjad hulka lugema. Ehk siis ma jään praegu vastuse võlgu

Parimad ilutooted?

Ma armastan vanilje huulepalsamit ja oma jõhvikalõhnalist Bodyshopi kehaspreid. Lõhnadest jääb mul vist alati lemmikuks Britney Spearsi „Fantasy“.

Unistuste amet?

Ei oska veel öelda. Unistuste amet oleks see, kui ma iga hommik hea tujuga tööle tahaks minna.

Mida arvad eestlaste stiilist?

Ma arvan, et eestlased riietuvad enamasti üsna sarnaselt ning lihtsalt ja teistest eristuvaid inimesi näeb tänavatel harva. Ma ise riietun ka tavaliselt, kuna alati on ju ikka see hirm, et mida sinust arvatakse, kui sa erined. Näiteks Soome ja Rootsi tänavatel tuleb iga viies inimene vastu, midagi hullumeelset või väga erinevat seljas. Selliseid inimesi on tegelikult palju põnevam vaadata.

Lemmik artist/album/laul?

Beyonce on lihtsalt nii võimsa häälega, nii ilus ja oskab laval suurepärast show’d teha.

Faktid, mida enamus sinust ei tea?

Ma ei tea, mida inimesed minust teavad…

Kas sul on ka blogi?

Jah, mu blogi asub aadressil anetteblogi.blogspot.com.

Mida arvad Anette stiilist sina? Tahad samuti ennast teistele näidata? Kirjuta meile info@stilist.ee

[nggallery id=49]

[/to_like]