in

Tootearvustus – MAC Mineralize Skinfinish Soft and Gentle

Minu lemmik kosmeetikabränd on vaieldamatult MAC. Samas pean tunnistama, et ka neil on mõni toode, mis minu ootustele ei vasta.

Olen eelnevalt maininud, et mul on talvel kuiv nahk. Ma usun, et see on üks faktor, miks ma olen highlighter’ite ehk särapuudrite tõsine fänn. Ma olen palju kuulnud MAC Mineralize Skinfinish’itest ( järgnevalt MSF ) ja ükskord otsustasin toote nimega Soft and Gentle ära proovida. Pildilt on näha, et särapuuder on imeilus ning sellel on ideaalne toon. Kujutan ette, kui kaunis on see veel suvel jumeka naha peal. Ma avastasin kahjuks, et sellel on sees glitter, mis pole mulle üldse meele järgi. Kui ma asetan särapuudri kindlasse kohta- näiteks põsesarnade peale- siis ma ei soovi leida glitrit mõnest teisest kohast oma näol. Üks variant oleks spreitada pintslit/ švammi veega või muu fiksaatoriga, et glitter paremini paigal püsiks, aga ma leidsin palju parema toote ning otsustasin selle MSF’i maha müüa. Igaks juhuks mainin ära, et kõik MAC MSF’id ei ole samasugused. Ma oman limiteeritud kollektsioonist MSF’i nimega Redhead, millega olen väga rahul, kuna see on sametine ning ei sisalda glitrit. Eestis saab MAC’i tooteid osta Tallinna Kaubamaja Ilumaailmast.

Kas teie olete mõnda MAC Mineralize Skinfinish’it proovinud? Mida arvate?