in

Ka Anna Dello Russo ostab oma riideid poest

Annal on 4000 paari kingi  ning tal on eraldi korter oma riiete hoidmiseks.  See kirglik moehoolik on töötanud 18 Itaalia Vogue heaks ning hetkel hoolitseb selle eest, et Jaapani  Vogue’i lugejaid oleksid moega kursis. Nymag.com uuris millised on  suhted tema eluarmastusega nimega Mood.

Kuna sa taipasid, et oled moega kokku laulatatud?
Arvan, et olin sündinud moega töötama. Ma varastasin riideid kõigilt- emalt, õelt, sõpradelt. Ma lausa otsisin riideid ning moodi. Kui olin teismeline, tead küll, sa tahad lahe olla. Ma ei taha lahe olla! Ma tahan olla mood!

Milline oli su esimene disainer-rõivas?
Käisin koolis oma  Fendi kogumikuga- rahakott, käekott ning vihmavari. Kõik ühest kollektsioonist ning olid ühesuguse mustriga.  Minu kodukohas ei saja kunagi –   seal on väga palav. Klassikaaslased tegid mu kulul pidevalt nalja, küsides, ’’Kuhu sa selle vihmavarjuga lähed? Väljas ei saja!?’’ Ma ütlesin, ’’Ma tean, aga see on osa mu välimusest!’’ Ma arvan, et ma olin umbes 12.

Sulle meeldin siiani riietuda  viimse detaili –  aga otse moelavalt.
Ma teen seda alati. Ma teen  enda üle nalja, sest võin olla ikka naeruväärne. Vahet pole  kas väljas on jääkülm, see on osa mu välimusest! See on minu filosoofia.

Kus oma riideid hoiad?
Mul on riiete jaoks eraldi korter mis koosneb kahest toast. See on minu korteri kõrval.

Kuidas sa hoolitsed nii paljude rõivaste eest?
Riiete kogumine on keeruline, kuna nad vajad ruumi ning õiget temperatuuri. Õnneks mu majas on jahe. Riideid vajavad seda! Ideaaltemperatuur on 15 C.

Kuidas on lood kingadega?
Oh, kingad- järjekordne õudusunenägu, kuna ma armastan kingi.  Mul on neid palju.  Ma hoian enda kingi suures raamatukogus. Louboutin, Prada, Yves Saint Laurent, Gucci.

Kui mitu paari? Sadakond?
Eiiii. Tuhandeid.

Kas sa ka laenad riideid?
Suurem osa ostan siiski poodidest. Ma pole harjunud laenama neid showroomidest. Ma armastan riideid osta kuna see on mu kirg.  Muidugi, vahel ma ka laenan.

Palju sa kulutud riietele iga hooaeg?
Mulle ei meeldi rahast rääkida. Kuid muidugi ma laristan suuri summasid.

Kuidas sa moenädalate tarvis enda garderoobi pakid?
See on jube.  Riided on minu jaoks nagu religioon. Ma tean küll  kuidas pakkida, kuna ma olin moetoimetaja. Kuid näen nii paljusid inimesi kes teevad seda valesti.

Mitu kohvrit?
Näiteks New York on neli päeva.  Kaks kohvrit, kuid suurt.

Kuidas sa end vormis hoiad?
Teen joogat ning ujun. Kolm tundi iga päev.

Sa ärkad siis vara.
Üldiselt minu hommikud algavad 5:30.
Mida sa kannad nädalavahetustel?
Abercrombie mugavaid riideid. Kuid kui lähen külla, löön end üles. Alati.

Kas sul on ka poiss-sõber?
Jah, aga ta ei ela minuga koos. Mul ei ole ruumi,  tänu mu riietele.