in

Avasta, kuidas modellid alati värsked välja näevad!

Modellid veedavad palju aega istudes toolidel enne pildistamisi või catwalke, kus väga talendikad juuksurid ning jumestajad muudavad nende juuksed ja näo väga kauniks! Pole ime, et modellid teavad nii mõndagi näiteks soengu tegemisest või näo modelleerimisest. Selles artiklis toome teieni mõningate edukate modellide õpitud trikid ja nipid, kuidas alati värske välja näha.

Coco Rocha
Peitekreem on minu go-to toode. Kui ma pean kodust kiiresti lahkuma, siis kasutan peitekreemi, ripsmetušši ja kontuurin õrnalt oma nägu. Estee Lauder’il on väga hea peitekreem.

Daphne Groeneveld
Ma arvan, et sa pead oma nägu korralikult puhastama. Väga tähtis on puhastada oma nägu iga õhtu. Ma kasutan päeva- ja õhtukreemi. Chanel sobib mulle väga hästi.

Jacquelyn Jablonski
Ma niisutan kindlasti nahka. Eriti talvisel ajal. Mulle meeldib pidevalt erinevaid asju proovida; üks toode, mis ma just Pariisist ostsin, on Avene näokreem. Vahel ma lisan enne magamaminekut oma kreemi sisse natukene õli.

Joan Smalls
Ma üritan alati kaasas kanda juukseseerumit, et mu juuksed oleksid siledad. Mul on John Frieda’s Secret Weapon. Ja ilunipp- ma ütlen alati, et kandke kaasas oma meigieemaldussalvrätikuid. Võib tekkida olukord, kus on väga kiire ning ei ole aega meiki maha võtta, siis saab seda teha liikudes järgmisesse sihtkohta. Ma kasutan Estee Lauder’i meigieemaldussalvrätikuid kurgiekstraktiga. Need on ideaalsed, kuna on väga rahustava toimega.

Karolina Kurkova
Ma eemaldan ripsmetušši jojobaõliga. Tunnen, et see ei ole nii julm ning on kasulik ripsmetele. Ma kasutan nahahoolduses orgaanilisi tooteid, näiteks Bulgaaria roosiõli.

Andrej Pejic
Backstage’il ma õppisin, kuidas oma juuksed soengusse sättida. Kunagi ma kasutasin ainult lokitange, aga nüüd kasutan alati fööni ning suurt rullharja.

Jourdan Dunn
Kindlasti ära maga meigiga. Enne jumestuskreemi kasutamist kanna nahale hea näokreem. See muudab su ilusaks.

Anja Rubik
Kooluta oma ripsmed isegi siis, kui sa ei taha ripsmetušši kanda. See avab silmad ning sa näed värske välja. See annab palju juurde.

Nana Keita
Joo palju vett ning maga piisavalt, sest muidu nahk lihtsalt ei näe ilus välja. Mulle meeldib Eviani vett näkku piserdada, et niisutada oma nägu terve päev. Võta meik maha kohe, kui oled koju jõudnud. Ära oota liiga kaua, kuna see ummistab poore ja kahjustab nahka.

Daiane Conterato
Veider, aga positiivne trikk, mida ma olen õppinud backstage’idel, on see, et jumestajad soojendavad välgumihkliga lusikaid, millega koolutavad kõik põikpäised ripsmekarvad ülespoole.

Jaga ka meiega oma ilunippe!